Scroll to top
Contact
Maria-Theresiastraat 123
BE-3000 Leuven
contact@whocares.be
Tel: +32 496 80 71 17‬
Ondernemingsnummer:
0745683738

RPR Ondernemingsrechtbank
Leuven

Integrale jeugdhulp en jeugddelinquentierecht

Een herprofilering van de diensten en voorzieningen in de integrale jeugdhulp kondigt zich aan. De versterking van de rechtstreeks toegankelijke hulp, de verwevenheid met de klassieke eerstelijnsactoren, de ketenaanpak, de evolutie naar ‘één gezin, één plan’, naar een intersectoraler residentieel aanbod en een multidisciplinaire aanpak, het nieuwe jeugddelinquentierecht … al deze elementen zullen de werking van de ambulante diensten in de jeugdzorg sterk beïnvloeden.

Ook hier is het tijd voor strategisch beraad. Gaat u in op een van de vele calls van de overheid om partner te zijn in die hervorming? Heeft u de juiste schaal? Wie zijn uw bevoorrechte (netwerk)partners? Ook hierin kan WhoCares u bijstaan.

 

WhoCares?! maakt gebruik van cookies voor het goed functioneren van de website.