Scroll to top
Contact
Maria-Theresiastraat 123
BE-3000 Leuven
contact@whocares.be
Tel: +32 496 80 71 17‬
Ondernemingsnummer:
0745683738

RPR Ondernemingsrechtbank
Leuven

Uw plaats binnen de geestelijke gezondheid

U zal niet kunnen ontsnappen aan de fundamentele strategische oefening om psychiatrische expertise in uw eigen voorziening uit te bouwen. Zowel in de ouderenzorg, de jeugdhulp, de sector voor personen met een beperking als de eerstelijn. Mentale gezondheid en laagdrempelige toegang tot geestelijke gezondheidszorg zijn topprioriteiten geworden voor alle spelers in zorg en welzijn.

En misschien nog meer dan in andere sectoren zullen zorgaanbieders in de ggz zich verder moeten organiseren in netwerken. Zullen reconversies en de creatie van nieuwe capaciteit lacunes en blinde vlekken helpen invullen.

Welke plaats op vlak van geestelijke gezondheidszorg zal u in de toekomst innemen? WhoCares kan u bij die zoektocht begeleiden.

WhoCares?! maakt gebruik van cookies voor het goed functioneren van de website.